ZenCsuka tábor 2020.

32 000 Ft


5 napos tanfolyam / alkotótábor 9-14 éves gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, rajzolni.

Ez alatt a néhány nap alatt egy egyszerű, de látványos technikával ismerkedünk meg: egyszerű vonalak és formák segítségével hozunk létre szép alkotásokat. Aztán mindezt megpróbáljuk ötvözni más technikákkal is - akvarellel és a színes ceruzák sem maradhatnak ki. Fő művünk a tornacsuka lesz.

A tanfolyam napirendje:
A gyerekeket 8 órától fogadjuk, a tanfolyam 9 órakor kezdődik, és kisebb-nagyobb szünetekkel 15 óráig tart.
A téma és az időjárás függvényében a foglalkozások akár külső helyszínen is lehetnek.

A tanfolyam előtt (8 és 9 óra között) és a tanfolyam befejeztével 16 óráig a gyermekek használhatják a játszóház szolgáltatásait. 16 óra után azonban a Játszóház saját feltételei és díjszabása alapján tudnak maradni.

Fő helyszín:
Siófok, Játékbirodalom Játszóház (Kálmán Imre sétány)

Létszám
:
Minimum létszám 8 fő - ez alatt a tábor nem indul el.

Kedvezmények:

Testvérkedvezmény:
Testvérek együttes jelentkezése esetén a 2. gyermek(től) 2.000,- Ft/fő kedvezmény jár (félnapos táborban 1.000,-Ft).  A testvérkedvezményt utólagosan az adminisztrátor állítja be, és igazolja vissza.
(Pl. 2 fő-testvérek: 2x részvételi díj - 1x a testvérkedvezmény)

Azonnal fizető kedvezmény - június 18-ig:
Jelentkezéskor a teljes összeg egyidejű megfizetésekor az ebéd díjából 2.000,-Ft kedvezményt biztosítunk. 
(pl. 6.10-i jelentkezésnél 6.10-i online kiegyenlítés vagy 6.10-i átutalás)

Maximum kedvezmény:
A kedvezmények összevonhatóak, de max. 4.000,-Ft / gyermek mértékben.
(pl. testvérkedvezmény + azonnalfizetó kedvezmény + kupon felhasználása esetén a kedvezmény nem haladjhatja meg a 4.000,-Ft-ot)Jelentkezés módja:
Az alkotótáborra történő internetes jelentkezést 5.000,-Ft átutalásával kell megerősíteni, a fennmaradó részt 2020.06.22-ig kell átutalni.

Étkezés:
Ásványvíz, gyümölcs korlátozás nélkül biztosított. A tanfolyam díja nem tartalmazza más étkezések díját (tízórai, ebéd, uzsonna). Közös ebédre van lehetőség egy közeli étteremben. A kétfogásos ebéd 5.400,-Ft / 5 alkalom /fő. A tábor első napján kell rendezni.

Ruházat és egyéb:
Az időjárásnak megfelelő, réteges és kényelmes öltözködésre van szükség. Olyan ruhában jöjjön a gyermek, ami nem baj, ha festékes lesz, vagy javasoljuk a "festős pólót" beküldeni a hét elején. Kényelmes cipő, zokni vagy benti papucs.

A táskában legyen:
Kulacs; zsebpénz fagyira vagy üdítőre. Igény szerint hozni kell: tízórai / uzsonna.
Nem szeretjük a mobiltelefonokat és egyéb kütyüket, mert elvonja a figyelmet (rajtunk keresztül bárki bárkit elérhet). Kérem, hogy ezeket mellőzzék a tanfolyam ideje alatt.

Az alábbi eszközökre lesz szükségünk (hozni kell):

  • Egy méretben és formában megfelelő fehér, vászon tornacipőt. A vásárlásnál kérem vegye figyelembe, hogy a cipőre rajzolni fogunk!
  • A tolltartóban legyen ceruza (HB), hegyező, radír és színesceruzák
  • 2 db vékony hegyű fekete tűfilc (Stabilo vagy más fine liner, nem kell színes)
  • hagyományos iskolai "sima" füzet

Minden más eszközt biztosítunk.

Egyéb feltételek 2020:
A táborban, a tábor ideje alatt mind a helyszín üzemeltetetői, mind mi, a táborszervezők megteszünk mindent: tartunk kézfertőtlenítőt, papírtörlőt, stb. A helyszínen fokozattan ügyelünk a takarításra, környezetünk és a gyermekek higéniájára.

Önöktől azt kérjük, hogy a táborba csak egészséges gyermeket hozzanak. Amennyiben a gyermek allergiás (tüsszög, köhög, taknyos), kérjük, hogy arról már jelentkezéskor legyenek szívesek tájékoztatni (nyilván nem kizáró ok).Fizetési és lemondási feltételek:
Az alkotótábor díja átutalással vagy online egyenlíthető ki. A befizetés garantálja a helyet. Amennyiben nem jön össze a minimum létszám, úgy a szervező legkésőbb 07.22-én jelzi azt a Megrendelő(k) felé, és a befizetett részvételi díjat a jelzéssel egyidőben vissza is utalja.
Lemondás: 2020.6.18-ig ingyenes; 06.25-ig 5.000,-Ft, 6.25. után a részvételi díj 100 %-a