Kalandos alkotótábor 2020.

28 000 Ft

5 napos tanfolyam / alkotótábor 9-14 éves gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, rajzolni, szeretik a kihívásokat, de már unják, hogy bent kell ülni.

Egész napos program:

A délelőtti foglalkozásokon különböző technikákat próbálunk ki, és a hagyományos illetve a jobbagyféltekést módszerekkel fejlesztjük a meglévő készségeket. Előzetes rajztudás nem szükséges.

Délután a gyerekek aktív, kalalandtáboros foglalkozáson vesznek részt szakképzett pedagógussal. Ez egy igazi kalandtábor: fürdés a Balatonban, medencében, kalózhajó, gokárt, számháború, kézműves foglalkozások, biciklitúra, látogatás a tűzoltóságra, mozi, légvár, kreatív közös játékok, kirándulás vonattal, hajóval, arcfestés, lufihajtogatás, sok- sok játék a játszóházban, vízibiciklizés. / Időjárás függvényében válogatunk a kalandok között./

Félnapos program:

  • mind a délelőtti, mind a délutáni programhoz lehet 5 napra csatlakozni
  • jelentkezéskor kérjük megadni a megjegyzésben, hogy a délelőtti vagy a délutáni programhoz csatlakoznának.
  • a tábor ideje alatt egész naposra módosítnai csak hely függvényében lehet a fennmaradó idő egészére (1-1 alkalommal nem lehet igénybe venni)
  • a félnapos programhoz nem lehet ebédet rendelni.

A tanfolyam napirendje:
A gyerekeket 8 órától fogadjuk, a tanfolyam 9 órakor kezdődik, és kisebb-nagyobb szünetekkel 12/16 óráig tart.
A téma és az időjárás függvényében a foglalkozások akár külső helyszínen is lehetnek.

A tanfolyam előtt (8 és 9 óra között) és a tanfolyam befejeztével 16 óráig a gyermekek használhatják a játszóház szolgáltatásait. 16 óra után azonban a Játszóház saját feltételei és díjszabása alapján tudnak maradni.

Fő helyszín:
Siófok, Játékbirodalom Játszóház (Kálmán Imre sétány)

Létszám
:
Minimum létszám 12 fő - ez alatt a tábor nem indul el.

Kedvezmények:

Testvérkedvezmény:
Testvérek együttes jelentkezése esetén a 2. gyermek(től) 2.000,- Ft/fő kedvezmény jár (félnapos táborban 1.000,-Ft).  A testvérkedvezményt utólagosan az adminisztrátor állítja be, és igazolja vissza.
(Pl. 2 fő-testvérek: 2x részvételi díj - 1x a testvérkedvezmény)

Azonnal fizető kedvezmény - június 22-ig:
Jelentkezéskor a teljes összeg egyidejű megfizetésekor az ebéd díjából 2.000,-Ft kedvezményt biztosítunk. 
(pl. 6.10-i jelentkezésnél 6.10-i online kiegyenlítés vagy 6.10-i átutalás)

Maximum kedvezmény:
A kedvezmények összevonhatóak, de max. 4.000,-Ft / gyermek mértékben.
(pl. testvérkedvezmény + azonnal fizetó kedvezmény + kupon felhasználása esetén a kedvezmény nem haladjhatja meg a 4.000,-Ft-ot)


Jelentkezés módja:

Az alkotótáborra történő internetes jelentkezést 5.000,-Ft átutalásával kell megerősíteni, a fennmaradó részt 2020.06.22-ig kell átutalni.

Étkezés:
Ásványvíz, gyümölcs korlátozás nélkül biztosított. A tanfolyam díja nem tartalmazza más étkezések díját (tízórai, ebéd, uzsonna). Közös ebédre van lehetőség egy közeli étteremben. A kétfogásos ebéd 5.400,-Ft / 5 alkalom /fő. A tábor első napján kell rendezni.

Ruházat és egyéb:
Az időjárásnak megfelelő, réteges és kényelmes öltözködésre van szükség. Olyan ruhában jöjjön a gyermek, ami nem baj, ha festékes lesz, vagy javasoljuk a "festős pólót" beküldeni a hét elején. Kényelmes cipő kintre, tiszta zokni a játszóházba (kötelező). A délutáni programhoz fürdőruha, törölköző, a hátizsákban legyen innivaló, uzsonna.

A táskában legyen:
Kulacs; tiszta váltózokni, zsebpénz fagyira vagy üdítőre. Igény szerint hozni kell: tízórai / uzsonna.

Nem szeretjük a mobiltelefonokat és egyéb kütyüket, mert elvonja a figyelmet (rajtunk keresztül bárki bárkit elérhet). Kérem, hogy ezeket mellőzzék a tanfolyam ideje alatt.

Az alábbi eszközökre lesz szükségünk (hozni kell):

  • Tolltartó, a tolltartóban legyen ceruza (HB), hegyező, radír és színesceruzák
  • A4 méretű rajzfüzet
  • fekete tűfilc
  • gyurma (ne legyen színes)

Minden más eszközt biztosítunk.

Egyéb feltételek 2020:
A táborban, a tábor ideje alatt mind a helyszín üzemeltetetői, mind mi, a táborszervezők megteszünk mindent: tartunk kézfertőtlenítőt, papírtörlőt, stb. A helyszínen fokozattan ügyelünk a takarításra, környezetünk és a gyermekek higéniájára.

Önöktől azt kérjük, hogy a táborba csak egészséges gyermeket hozzanak. Amennyiben a gyermek allergiás (tüsszög, köhög, taknyos), kérjük, hogy arról már jelentkezéskor legyenek szívesek tájékoztatni (nyilván nem kizáró ok).


Fizetési és lemondási feltételek:
Az alkotótábor díja átutalással vagy online egyenlíthető ki. Személyes befizetésre a Játszóházban lehetséges. A befizetés garantálja a helyet. Amennyiben nem jön össze a minimum létszám, úgy a szervező legkésőbb 07.6-án jelzi azt a Megrendelő(k) felé, és a befizetett részvételi díjat a jelzéssel egyidőben vissza is utalja.

Lemondás: 2020.7.3-ig ingyenes; 07.10-ig 5.000,-Ft, 7.10. után a részvételi díj 100 %-a