Otthonülős személyes napló 1.

500 Ft 0 Ft


              

Ne szomorkodj, ÍRJ!

Van, aki alapvetően szeret írni, és talán már úgy is készült fel a mostani elvonulásra, hogy beszerezte a neki tetsző füzetet, és már dokumentálja is magának az életet.

Nagyon sok a magányos ember. A magány minden esetben felnagyítódik, amikor a többiek a saját csigaházukba behúzódnak. Nyilván többféle típusú elfoglaltság segít ilyenkor. Ilyen a napló írása is.

Kérem, ne feledjétek, hogy egy napló első sorban magunknak szól: nem a Facebookra íródik, hanem magunknak - hogy emlékezzünk. Fontos, hogy úgy tekints az írásodra, hogy az egy pillanyatni állapotot tükröz, és engedd meg magadnak, hogy másnapra esetleg meggondold magad. Légy őszinte, de ne engedd meg magadnak, hogy érzelmileg negatív tartományba süllyedj!

Hogy miről írj?
Van, aki az aznapi dolgait gondolatai írja le.
Én például egy pillanatnyi hangulat köré fűzöm az írásomat, és nem feltétlenül derül arra fény mondjuk, hogy mit csináltam aznap.
Egy másik irányzat a pozitív dolgait jegyzi fel egy adott naphoz. Nem! Ne legyints! Most is történnek pozitív dolgok, csak nagyon nehéz meglátni, mert pont nem arra fókuszálunk.

Vidám(abb) képeket kerestem, és elég helyet hagytam az írásra. Igyekszem pozitívan hozzáállni a helyzethez, ezért mindig csak a héttel előre készülünk az "otthon ülésre".

A napló ingyenes, csak regisztrálnod kell az oldalon - és kész!

A4-es méretben készült - az egyszerűbb nyomtatás miatt. (Na meg hogy legyen hely írni :-) )

Szerettel:
Anita