Ajándékutalvány - 8

8 000 Ft

Kosárba

Számomra gyakran okoz fejtörést, hogy milyen ajándékkal álljak elő, ha az illetőnek szinte mindene megvan. Így ilyenkor az érdeklődési körének megfelelően próbálok valamit keresni.

Az itt váltható Ajándékutalványok a weboldalon megtalálható bármely termékre, vagy szolgáltatásra beválthatóak, amennyiben az "megvásárolható". Az utalvánnyal ugyanúgy kell jelentkezni az egyes foglalkozásokra, vagy beváltható termékvásárlásnál.

Az utalvány a váltástól számított 1 éven belül használható fel. 

Lemondási feltételek - tanfolyam

A jelentkezést követően a részvétel Lemondása a tanfolyamot megelőző naptári napig ingyenes, a határidőn belül azonban a lemondást nem áll módunkban elfogadni.

Pl. hó. 21-i tanfolyam hó 19-én még lemondható, hó 20-án vagy 21-én lemondott, vagy ha a Résztvevő a kért foglalkozáson nem jelenik meg, úgy a részvételi díj visszatérítésére vagy pótidőpont foglalására nincs mód. Az érvényességi időn belül a fentiek figyelembe vételével, egy alkalommal lehet tanfolyamot lemondani és helyette más időpontot / tanfolyamot /terméket választani. 
A tanfolyamok tematikája nem minden esetben ismétlődő!

Az egyes foglalkozások min. 3-5 fő részvétele esetén tartjuk meg. A Szervező a lemondást ugyanúgy köteles a tanfolyamot megelőző naptári napig közölni - ld. mint fent - a Résztvevővel.

Visszatérítés

Az ajándékutalvány pénzre nem váltható, az érvényességi időn túl nem felhasználható.

Amennyiben a Szervező mondja le a tanfolyamot, úgy az utalvány nyilvánvalóan újra felhasználható, vagy a Vevő élhet az elállás jogával és kérheti az utalvány visszatérítését. Pénzvisszatérítés a kizárólag befizetőnek jár, és átutalással kerül megfizetésre.

Egyéb információk

Az egyes foglalkozásokról (helyszín, időpont, szükséges eszközök) részletesen a www.rajzszakkor.hu oldalon illetve a Rajzszakkör Balaton Facebook oldalán tájékozódhatnak. A jelentkezéseket minden esetben visszaigazoljuk, a foglalkozás összes tudnivalójával együtt.